در اجلاسیه ۹۰ شهید دانشجو-استاددانشگاه های یاسوج چه گذشت ؟
- شناسه خبر: 9609
- تاریخ و زمان ارسال: 9 آبان 1403 ساعت 11:49
- منبع: عصردنا
- نویسنده: bahram
اجلاسیه ۹۰ شهید دانشجو – استاد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور پرشور دانشجویان و اقشار مردم در گلزار شهدای یاسوج برگزار شد.
به گزارش الگن خبر یادواره شهدای دانشجو در یاسوج در حالی برگزارشد که دانشجویان،دانش اموزان و عموم زنان و مردان در دقایق پایانی روز و همراه با صوت اذان در جوار شهدا نماز خواندند بر خلاف سایر یادواره ها خبری از صندلی و تجلیل و گاها تجملات نبود.
در جوار شهدا بر روی زمین نشستند، لحظاتی را که در انتظار آغاز برنامه سپری شد بر خیل جمعیت افزوده میشد، صحن گلزار شهدا مملو از عاشقانی بود که مهمان مجلس شهدا شده بودند.
گلزار شهدای یاسوج مامن و جایگاه شهدا امشب حال و هوای دیگری داشت از همه نسلها آمده بودند.
در ابتدای این اجلاسیه رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت:این اجلاسیه محفل کسانی است که گمنام مانده وبا نور ایمان مسیر آینده ملتی را روشن کرده اند.
سعید جاودان سیرت ضمن اشاره به اینکه شهادت عالی ترین قله انسان در فرهنگ انقلاب است گفت:هر قطره خون شهید چراغی روشن برای ادامه مسیر است و رسالت ما پاسداشت خون شهداست.
وی با تاکید به اینکه جوانی درخشان ترین فصل زندگیست ابراز کرد: جوانی اوج شور و هیجان وعلم و آگاهیست و این جوانان بدون چشم داشت از ان گذشتند و فدای اسلام و انقلاب کرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه شهادت حاصل در هم آمیختن آگاهی و علم با عشق و مسئولیت است عنوان کرد: شهدای ما دانشجویانی از دانشگاه های معتبر کشور و جهان بودند که درس را رها و برای آزادی و تثبیت انقلاب عازم جبهه جنگ شدند.
جاودان سیرت اشاره کرد: این جوانان نشان دادند علم و ایمان دوبال پرواز انسان به سمت تعالی است هم درس خواندند و درس ایثار اموختند.
وی تصریح کرد: شهدایی چون شهید طیب که فلوریدای امریکا را رها کرد،شهید انوری دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،شهید دهراب پور دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی نمونه ای از شهدای دانشجویی هستند که با جان خود درخت انقلاب را به ثمر رساندند و برای دفاع از کیان این سرزمین از جوانی و جان خود گذشتند.
جاودان سیرت تصریح کرد:این نام ها فراتر از یک هویت شخصی اند ،بلکه شهدا درس بزرگی برای همه نسلهای جویای حقیقت هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: نسل امروز نسلی است که جبهه جنگ را ندید و این نسل بداند باید باعزمی راسخ تر و ایمانی استوار تر راه شهدا را ادامه دهد چرا که امروز رسالت ما حفط و تداوم راه شهداست.
در ادمه اجرای سرود دختران و پسران خورشید بود که به زیبایی اجرا شد و اجرای تئاتر “جواهر موگر ” به نویسندگی و کارگردانی سید صالح زینی پور با محوریت زندگی شهید هدایت الله طیب که توسط دختران دانشجو به زیبایی و مهارت تمام اجرا شد.
نمایشی که سراسر حزن و اندوه یود برای تماشاگران بازیگر نقش مادر شهید طیب پوششی کاملا روستایی و بیانی کاملا شیرین از خاطرات شهید طیب میگفت و در پایان ماجرای آسمانی شدن مسافر فلوریدا اشک همگان را جاری کرد.
مهمانان کشوری که دعوت شده بودند حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری بود که بسیار لحن و بیان شیرینی داشت و با توسل به قرآن و ترجمه و تفسیر چندی از آیات این کلام اسمانی تمام توجه ها را به خود جلب کرده بود.
در حالیکه نشستن برروی زمین برای بسیاری خستگی و درد های جسمانی را آورده بود اما هیجان اجرای نماهنگ غلامرضا صنعتگر همگان را برزمین میخکوب کرده بود.
در حاشیه این اجلاسیه از آثاری در حوزه شهدای دانشجو رونمایی شد.
“کتاب بعد از زیارت” زندگینامه شهید شجاعت عوض زاده
سیره تربیتی شهید الله یار پیدایش، عوامل موثر تربیتی و اخلاقی شهدا و تحلیل و تبیین نقش مردم استان در جنگ تحمیلی،حماسه و مکاتبات سازمان بهداشت و اموزش پزشکی در جنگ هشت ساله از جمله این آثار بودند.
شعر خوانی محمد رسولی،اجرای حامد عسکری و غلامرضا صنعتگر،مداحی کربلایی سجاد محمدی و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محمد مهدی ماندگاری همگی،همراهی زن و مرد پیر و جوان کودک و بزرگ و در پایان معنویت مکان برگزاری،این اجلاسیه را متفاوت تر از همیشه رقم زد.